Alavieskan seurakunnan uutisia löydät tästä alta!

JATKAMME HAKUAIKAA : Haemme kesätyöntekijää / kesätyöntekijöitä

Työtehtäviin kuuluu Alavieskan Koissuon hautausmaan ja Tikkasen hautausmaan hoitohautojen hoitamista, kukkien kastelua, rikkaruohojen ja kuivien kukkien kitkemistä.  Työnhakijan täytyy olla vähintään 16-vuotias.

Kesän alussa olet mukana myös kukkien istuttamistyössä seurakunnan muiden työntekijöiden kanssa.

Viikossa on 18 työtuntia. Työsopimus tehdään useampien viikkojen ajaksi ja työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Tarkka työviikkojen määrä ja aloitusaika selviävät hakuajan jälkeen.

Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen mukainen, tuntipalkka N32: 8,33 €/h.

Työt tehdään arkena, sää huomioiden. Sateella korvaavaa työtä, niin halutessasi.

Tulosta ja täytä työhakemuslomake TÄSTÄ tai nouda lomake seurakuntakodin, kirkkoherranviraston aulasta.

Tuo hakemuksesi kirjekuoressa VIIMEISTÄÄN 21.4.2024 Alavieskan seurakunnan postilaatikkoon tai lähetä hakemus sähköpostiin tarja.ylikauppila@evl.fi

Koissuon hautausmaalta yleiskuva

Tarja Ylikauppila