Talkkot

Lähetystyö

Mitä lähetystyö on?

Lähetystyö on Jeesuksen antamaan käskyyn perustuvaa evankeliumin levittämistä niiden keskuuteen, jotka eivät ole kristittyjä tai jotka ovat vieraantuneet kristillisestä uskosta. Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä jota toteutetaan varustamalla seurakuntalaisia lähetystehtävään sanalla ja sakramenteilla, tiedottamalla ja kasvattamalla, lähettämällä lähetystyöntekijöitä kirkon lähetysjärjestöjen kautta sekä tukemalla heidän työtään taloudellisesti ja rukouksin.

Kesäkahvila Kirkon Helmi avataan jälleen helatorstaina 26.5.2022. Kirkon Helmi YÖKAHVILA on avoinna lauantaina 4.6. klo 20-24. Vakiintuneet aukioloajat ovat kesä-, heinä- ja elokuulla sunnuntaisin klo 11-14, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 18-20. Tarkemmin kirkollisissa. Kirkon Helmi on kaikenikäisten kohtaamispaikka, seurakunnan kesäinen olohuone. Halutessasi voit lahjoittaa arvottavaa tai tarjottavaa kirkkoherranvirastolle tai suoraan Kirkon Helmeen aukioloaikoina. Voit myös mahdollisuuksiesi mukaan ilmoittautua kahvilavuoroon Salme Heikkilälle p. 050 302 4765. Tuotto kohdennetaan oman seurakunnan lähetys- ja diakoniatyölle.

Kahvipannu

Diakonissa