Nuotio ja tikkupullat

Seurakunnan nuorisotyö haluaa tukea ja rohkaista lasta ja nuorta elämän haasteissa sekä tuoda Taivaallisen Isän huolenpitoa heidän elämäänsä

Kouluikäisenä voit osallistua seurisseikkailuun maanantaisin, erilaisiin tapahtumiin, kesällä leireihin ja leiripäiviin sekä muuhun toimintaan. 10 –synttäri on järjestetty Sievin seurakunnan kanssa (paitsi nyt koronarajoitusten aikana)

Rippikoulu käydään sinä vuonna, kun täytät 15 vuotta. Rippikoulu on hieno matka aikuisuuteen. Rippikoulussa pohditaan elämän suuria kysymyksiä ja luodaan ystävyyssuhteita.

Isostoiminta on rippikoulun jälkeistä työtä, johon kutsutaan kaikkia rippikoulun käyneitä. Isoset osallistuvat kouluikäisten tapahtumiin ja leireihin. Rippileirit ovat isosten suuressa suosiossa. Isoset kokoontuvat viikoittain seurakuntakodilla.

Nuorteniltoja järjestetään isosten kanssa n. kerran kuussa.

Nuoret aikuiset voivat toimia seurakunnassamme avustajina erilaisissa tehtävissä.

Nuorisotyöohjaaja kohtaa lapsia ja nuoria maanantaisin yhtenäiskoululla klo 11.00-12.15.