Kesäkahvila Kirkonhelmi on avoinna kesä-, heinä- ja elokuulla. Tuotto oman seurakunnan lähetys- ja diakoniatyölle.

Kesäkahvila Kirkonhelmi avataan jälleen helatorstaina 26.5.2022 klo 11-14. Kirkonhelmi YÖKAHVILA on avoinna lauantaina 4.6. klo 20-24. Vakiintuneet aukioloajat ovat kesä-, heinä- ja elokuulla sunnuntaisin klo 11-14, keskiviikkoisin klo 18-20 ja torstaisin klo 18-20. Tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa. Kirkonhelmi on kaikenikäisten kohtaamispaikka, seurakunnan kesäinen olohuone. Halutessasi voit lahjoittaa arvottavaa tai tarjottavaa. Mahdollisuuksiesi mukaan voit ilmoittautua kahvilavuoroon Salme Heikkilälle p. 050 302 4765. Tuotto kohdennetaan oman seurakunnan diakonia- ja lähetystyölle.

Kesäkahvilan kuva

Jos haluat mukaan toimintaan, niin ota rohkeasti yhteyttä diakonissa Salme Heikkilään.