Seurakunta on mukana arjessa ja juhlassa.

Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, kun haluat sopia esim. vihkimisestä, kastejuhlasta tai hautajaisista.

Syntymäpäivävierailut

Kirkkoherra tai diakoni vierailee 85 vuotta täyttävien luona, samoin 90-vuotiaiden luona sekä siitä eteenpäin joka vuosi. Seurakunnan työntekijän vierailua varten ei tarvitse järjestää tarjoilua, vaan tärkeintä on kohtaaminen syntymäpäiväsankarin kanssa. Seurakunnan työntekijä sopii puhelimitse mahdollisen vierailun syntymäpäivää viettävän luokse.  Jos puhelinnumeroa ei ole saatavilla lähetetään onnittelukortti postitse.

Syntymä on lahja

 

"Herra tämän teki, Herra teki ihmeen silmiemme edessä. Tämän päivän on Herra tehnyt, iloitkaa ja riemuitkaa siitä" (Ps. 118:23-24)

70-, 75,- ja 80-vuotta tänä vuonna täyttävien syntymäpäiväjuhlat pidetään sunnuntaina 29.10.2023. Juhlat alkavat messulla kirkossa klo 10 ja sen jälkeen on ruokailu ja varsinaiset juhlat seurakuntakodilla.

Pyydämme ilmoittautumaan juhliin viimeistään maanantaina 23.10. seurakuntamme diakonille Marjaana Juolalle 050-302 4765. Ilmoita samalla myös mahdolliset erityisruokavaliot. Kutsu on kahdelle eli voit pyytää mukaan puolisosi, sukulaisen tai ystävän.