Uutiset

24.9.2020Kirkkovaltuuston päätöksiäLue lisää »30.7.2020Kirkkoherran virasto jälleen aukiLue lisää »15.7.2020Saarnablogi tauollaLue lisää »

Facebook

Seurakunnan facebook-sivuilta löytyy videoina Sanavartti - hartauksia kirkosta.

srkkoti_ulko2.jpgDiakoniatyö

Seurakunnan diakoniatyön tehtävänä on kulkea apua tarvitsevan ihmisen rinnalla, olkoon avun tarve sitten henkistä, hengellistä tai aineellista.

Diakonia rohkaisee myös seurakuntalaisia kantamaan yhdessä lähimmäistemme taakkoja. Diakoniatyön luovuttamattomia periaatteita on lähimmäisenrakkaus ja luottamuksellisuus.

Seurakuntamme diakoniatyöntekijä Salme Heikkilä puh 050 3024765

  voit ottaa yhteyttä esim. seuraavissa asioissa:
- yksinäisyys
- taloudellisten vaikeuksien kohdatessa
- ruoka-avun tarpeessa
- surussa
- päihdeongelmissa
- sairauden kohdatessa
- elämän ja uskon kysymyksissä
- rukous ja rippi...

Diakoniatyöntekijää voit pyytää käymään kotonasi tai sopia keskusteluajan diakoniatoimistolle. Diakonissa on tavattavissa diakoniatoimistossa ti ja to klo 9-11.
Jos tarvitset tukea parisuhteessasi ja perhe-elämässäsi, voit ottaa yhteyttä Kalajoen rovastikunnan  perheasiain neuvottelukeskukseen, (08) 425 990. Siellä voi keskustella ihmisen henkilökohtaiseen elämään, parisuhteeseen tai perheeseen liittyvissä asioissa.  Perheasiain neuvottelukeskukseen voit tulla joko yksin, parisi kanssa tai vaikka perheenä. Palvelu on maksuton ja yhteyttä voit ottaa, vaikket olisikaan ev. lut. seurakunnan  jäsen.


Mikäli kaipaat keskustelukumppania nimettömänä, voit soittaa Palvelevaan Puhelimeen, 0400 221180
Tai voit kirjoittaa asiastasi Palvelevaan nettiin. Viestiisi vastataan viiden päivän kuluessa.