Uutiset

12.11.2019Valon Lapsi joulukuvaelma 11.12. kirkossaLue lisää »9.12.2019Joululaulujen ilta kirkossa LA 14.12. klo 19Lue lisää »3.12.2019Taivaallista musiikkia ja Joululauluja-konsertti kirkossa TO 12.12 klo 18Lue lisää »

Facebook

Perhetyölapset1.jpg

Seurakunnassamme on perhetyön toimikunta. Tämän toimikunnan tehtävänä on yhdessä perhetyöstä vastaavan diakoniatyöntekijän kanssa suunnitella ja toteuttaa toimintaa, johon on hyvä tulla koko perheellä mukaan.

Jos perheenne on kiinnostunut tulemaan mukaan perhetyön toimikuntaan, ota yhteyttä Heli-daikonissaan p. 050-3024765 tai heli.j.heikkila(at)evl.fi

Perhetyön tapahtumia on mm. kynttiläillallinen alkuvuodesta, perhekirkot, 40-vuotiaiden juhla yhdessä kalajoen seurakunnan kanssa ,seurakuntaretki. Lisätietoja näistä tapahtumista saat kirkollisista ilmoituksista.

Seurakuntamme perhetyön tavoitteena on etsiä uusia toimintatapoja, joilla saadaan uusia ihmisiä mukaan seurakunnan toimintaan. Tule sinäkin ja tuo perheesi  mukaan elämään todeksi seurakuntayhteyttä.

Perhekerho

Seurakuntakodilla kokoontuu perhekerho  joka keskiviikko klo 10-11.30. Perhekerhoon ovat tervetulleita vanhemmat (sekä isät että äidit), perhepäivähoitajat, isovanhemmat  ja muut aikuiset yhdessä lasten kanssa. Perhekerhossa on yhteinen alkuhartaus ja kahvihetki sekä vaihtelevasti ohjelmaa kaikille yhdessä tai erikseen aikuisille ja lapsille.

 

                          

 

     

                                             


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lastenkirkko

Kerran kuukaudessa kirkossa kokoontuu lastenkirkko. Lastenkirkko on puolen tunnin mittainen kirkkohetki. Lastenkirkossa hiljennytään Raamatun tapahtumien äärelle, lauletaan ja rukoillaan yhdessä. Tervetuloa kaikenikäiset hiljentymään kirkkohetkeen!