Uutiset

6.3.2021Kolehti 7.3.2021Lue lisää »1.3.2021Rajoitukset jatkuvat edelleen Alavieskan seurakunnassaLue lisää »10.2.2021Kirkkovaltuuston päätöksiä 9.2.2021Lue lisää »

Facebook

Facebookista löydät kaikkea seurakuntaa koskevaa asiaa. Myös livelähetyksiä kirkosta.

Nuorisotyöaita.jpg

Alavieskan seurakunnan kasvatustyön tavoitteena on tavoittaa ja kohdata kaikki kouluikäiset lapset ja nuoret. Tukea heidän kasvuaan kristittyinä ja auttamaan heitä löytämään oma paikkansa seurakunnasta.

Kouluikäisille järjestetään vuosittain kekkereitä isoskoulutettavien nuorten kanssa. Illoissa touhutaan askarrellaan ja hiljennytään Taivaallisen Isän edessä. Ala-asteikäisille tarkoitettu kaakaokerho on viikoittaista toimintaa. Yhdessä Sievin seurakunnan kanssa järjestämme jokavuotiset 10 synttärit kolmosluokkalaisille.

Rippikoulu alkaa syksyllä ilmoittautumalla rippikouluun ilmoituskaavakkeella joka yleensä jaetaan koulun kautta. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuori käy sen yleensä silloin kun täyttää 15 vuotta. Rippikoulun aikana seurakunta pitää yhteyttä myös rippikoululaisen perheeseen.

Isoskoulutus on rippikoulun jälkeistä työtä, johon kutsutaan kaikkia rippikoulun käyneitä. Isoskoulutus kestää lukuvuoden, jonka aikana isoset toimivat erilaisissa tehtävissä seurakunnassamme. Keväällä isoset siunataan tehtäväänsä. Isoset ovat tärkeitä työkavereita niin tapahtumissa kuin leireilläkin. Rippikoululaisille järjestetyt AVO-illat sekä kouluikäisille järjestetyt kekkerit ovat isosten käytännön harjoittelua.

Seuraa kirkollisia ilmoituksia!