Lapsityölapset2.jpg

Päiväkerho

Päiväkerhotyö tukee vanhempia ja muita kasvattajia kristillisessä kasvatuksessa.
Päiväkerho on tarkoitettu 4-6 vuotiaille lapsille. Kerhot ovat 2 ½  tuntia kerrallaan. Päiväkerhossa korostuu yhdessäolo, leikki ja kristillinen kasvatus sekä lasten yhteinen hartaus. Yhdessä opettelemme lauluja  ja loruja, askartelemme ja tempaudumme mukaan satujen maailmaan.
Kerhomaksu on syys- ja kevätkaudelta 20 euroa. Ennakkoilmoittautuminen kerhoihin on toukokuussa, vapaita paikkoja voi myöhemmin tiedustella lastenohjaajalta.

Aamupäiväkerhot ovat kello 9.00- 11.30, maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina.
Iltapäiväkerhot ovat kello 13.00- 15.30, maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona.

Katso kirkolliset ilmoitukset.

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu kotiäideille ja –isille sekä alle kouluikäisille lapsille.
Myös isovanhemmat ovat tervetulleita. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin kello 10.00- 11.30.
Hartaus, kahvittelu, eri teemat ja leikki tarjoaa virkistystä ja vaihtelua arkeen.
Diakonissa Heli Heikkilä, p. 050-3024765, 4309603

Lastenkirkko

Lastenkirkko on kerran kuukaudessa keskiviikkoaamuisin ja on tarkoitettu lapsille ja heidän perheille, myös mummot ja papat sekä kaikki seurakuntalaiset voivat tulla mukaan hiljentymään
Mukana on päivähoito, perhekerho sekä ala-asteen luokat. Hiljentymisen lisäksi tarjoamme raamatunkertomuksia esitettyinä, koululaiset esiintyvät laulaen ja rukoillen.

Perheille suunnattu toiminta tapahtuu yhteistyössä eri työalojen kanssa.